Torsdag, 11. oktober 2018 - af Annemette Mikkelsen

Cecilie og Ronnie fra Gift ved første blik: Derfor talte vi ikke sammen en hel weekend

Cecilie og Ronnie. 
Cecilie og Ronnie. 
Foto: DR
Seerne så i gårsdagens afsnit af ”Gift ved første blik”, at Cecilie Basnov og Ronnie Jørgensen blev forsonet inde hos psykologen. Men der havde de ikke talt sammen i lige godt fire dage.

Cecilie Basnov og Ronnie Jørgensen har haft deres ture i ”Gift ved første blik”, men i gårsdagens afsnit blev de nygifte forsonet hos psykologen. De blev hurtigt enige om, at en middag hos Ronnies søster kunne være en god ide, at starte op på igen.

- Jeg foreslog inde ved psykologen, at vi skulle tage ud til Ronnies søster og hygge os. En halv time efter vi var gået derfra, ringede Ronnie til mig og sagde hans søster var frisk på, at vi kom og spiste, lyder det fra Cecilie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Talte ikke sammen i weekenden 

Torsdag morgen valgte Ronnie at pakke sin taske, og flytte tilbage til sit hus i Ringsted. Dette var efter parret havde boet sammen en dag i Cecilies lejlighed. Der var flere misforståelser mellem dem, og deres kommunikation gik helt skævt. 

Derfra gik der fire dage, hvor parret ikke talte sammen. Begge gik de og grublede over, hvordan de kunne få parforholdet til at fungere. Og først da de mødtes igen ude foran psykologen er der kontakt.

- Jeg vidste jo stadigvæk, at jeg var 100 procent inde i programmet. Så jeg valgte at gå indtil psykologen, og høre hvad Ronnie havde at sige, fortæller Cecilie og Ronnie fortsætter:

- Det var vigtigt, at vi kom derind. Vi skulle have et andet syn på vores situation.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Flyttede sammen hos Ronnie 

Cecilie endte med at flytte ind i huset i Ringsted efter en succesfuld middag hos Ronnies søster. De ville forsøge at få en dagligdag stablet på benene, og opleve hinanden til hverdag.

Dog skænkede parret deres meget skæve arbejdstider nogle tanker. Ronnie arbejder typisk fra kl. 7-15, og Cecilie har ofte aftenvagt.

Deres tid sammen var derfor begrænset, men ingen af dem ville kaste håndklædet i ringe. De ville have det til at fungere.

Om Cecilie og Ronnie ender sammen, må folk hjemme i stuerne se på onsdag kl. 20 på DR1. 

   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden