Lørdag, 30. juni 2012 - af af Jan Bergman

Charlotte Vestergaard Beder er TV-Avisens nye weekendvært

Charlotte Vestergaard Beder

Charlotte Vestergaard Beder

Foto: DR/Agnete Schlichtkrull
Efter sommerferien får TV-Avisen faste værter på den tidlige og den sene udsendelse, ligesom der kommer faste weekendværter.

Efter sommerferien får TV-Avisen faste værter på den tidlige og den sene udsendelse, ligesom der kommer faste weekendværter.

34-årige Charlotte Vestergaard Beder er netop blevet ansat fast på 18.30-udsendelsen lørdag og søndag, og hun starter i DR den 1. oktober.

Charlotte Vestergaard Beder kommer fra en stilling som vært på TV 2 Finans, og inden da har hun arbejdet som reporter på Christiansborg for Morgenavisen Jyllands-Posten og som erhvervsreporter på Berlingske Tidende. Den nye TV-avis-vært har også arbejdet på "den anden side af bordet" som presserådgiver for den tidligere præsident i Landbrugsraadet, Peter Gæmelke.

Glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af et stærkt hold

- Jeg har været utroligt glad for at være på TV 2 News og for at være med til at give "det lyserøde stof" den plads, det fortjener. Men sagen er jo den, at man har et pragtfuldt job, til man får et bedre. Så nu glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af et stærkt hold på TV-Avisen. Jeg synes, DR har spændende planer og ambitioner med denne fine, gamle nyhedsinstitution.

Den nye weekendvært på TV-Avisen er bachelor i statskundskab og en uddannelse som journalist fra City University i London.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden