Charmekokken Calle fra Familien Löwander: Her er min private kæreste

Charlie Gustafsson

Charlie Gustafsson

Foto: Ucke Matsson
Den et år yngre popstjerne slog benene væk under skuespilleren Charlie Gustafsson, der spiller den charmerende kok i "Familien Löwander".

Fra DR's store, svenske søndagsserie”Familien Löwander” kender vi Charlie Gustafsson som den charmerende kok Calle, der har vundet overklassepigen Nina Löwanders hjerte - og den 27-årige skuespiller har flere ligheder med sin karakter i serien. 

De kommer begge fra arbejderklassen og har begge forelsket sig i stærke og succesfulde kvinder – Calle i rigmandsdatteren Nina og Charlie i den tidligere popsanger og skuespiller Amy Deasismont.

Amy er noget helt specielt

Charlie Gustafsson mødte i 2015 den et år yngre Amy gennem fælles venner. Hun har tidligere været kendt under scenenavnet Amy Diamond i Sverige og slog benene væk under ”Familien Löwander”-stjernen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

– Jeg vidste straks, at hun var noget helt specielt. Hun kiggede på mig på en måde, som jeg ikke rigtig havde oplevet før. Hun er meget nærværende, hun er min store kærlighed og bedste ven. Vi er næsten en og samme person, fortæller han til Expressen.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Charlie Gustafsson, Amy Deasismont
Foto: Karin Tornblom

Charlie Gustafsson, Amy Deasismont

Fik skuespiller-debut som seks-årig

Charlie Gustafsson var kun seks år gammel, da han fik sin første rolle i den svenske TV-serie ”Rederiet”. Han fortsatte som barneskuespiller, og i næsten hver sommerferie optog han en film eller serie. 

På trods af sin lange karriere var det dog først, da han landede rollen som Calle i ”Familien Löwander”, at han fik sit store gennembrud. 

– Jeg må nive mig selv i armen en gang imellem, for det er en drømmerolle at være med i en karakterdreven historie med verdens bedste hold, siger Charlie til Allers.  

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden