Christian Degn fejrede fødselsdag med Hammerslag-holdet

Christian Degn

Christian Degn

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Hammerslag”-værten Christian Degn kunne fejre sin 38-års fødselsdag med TV-holdet under optagelser til ny sæson på Bornholm.

Man siger, at vejret arter sig alt efter fødselsdagsbarnets opførsel i det forgangne år, og det så ud til, at ”Hammerslag”-værten Christian Degn havde gjort det godt.

I hvert fald skinnede solen fra en skyfri himmel over Bornholm, da BILLED-BLADET var med på optagelser til den nye sæson på hans fødselsdag den 18. maj.

Her kunne den populære TV-vært Christian Degn fejre sin 38-års fødselsdag, og i den anledning var der kagemand i pausen.

SE BILLEDET: Christian Degn for lang til flysæde

Telefonen ringede hele dagen

Det gjorde da heller ikke Christian Degn noget at skulle være på arbejde denne dag, for han elsker sin værtstjans.

- Jeg er ikke nostalgisk omkring min fødselsdag. Jeg har mere dårlig samvittighed overfor dem, der ringer og vil ønske tillykke midt i optagelserne, sagde fødselaren.

Telefonen ringede da også flittigt hele dagen, men Christian Degn er en travl herre, der altså måtte lade den blive i lommen.

 

Weekenden indebar middagsplaner

Som det sig hør og bør kunne TV-værten til gengæld skære kagemanden for med en målrettet kniv, der skilte hovedet fra kroppen på brunsvigeren.

I weekenden ville der dog blive tid til en lidt mere afslappet fejring, for her havde Christian Degn planer om at skulle ud at spise med sin bror og hans kæreste.

Den nye sæson af ”Hammerslag” bliver sendt til efteråret på DR1, og her gæster holdet altså blandt andet Bornholm.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden