Onsdag, 10. februar 2016 - af Ulrik Ulriksen

Christian Degn giver Hammerslag en overraskende ansigtsløftning

Foto: Svend Thomsen, DR
Der sker ting og sager af uventet karakter i den nye omgang af TV-succes'en "Hammerslag". Det sørger boligprogrammets vært Christian Degn og et par nye ansigter for.

Boligprogrammet "Hammerslag" har sæson efter sæson trukket masser af seere til TV-skærmen, og sådan skal det helst også gå i den nye sæson, hvis det står til værten Christian Degn og det øvrige hold bag succes'en.

Derfor skal der delvist nye boller på suppen i år, hvor seerne gerne skal blive positivt overrasket, når de tuner ind på "Hammerslag".

Den 16. februar er der premiere på den nye sæson, hvor det med det samme bliver slået fast med syvtommersøm, at værten og mæglerholdet er hamrende optaget af at finde boliger, som seerne måske ikke helt havde ventet at skulle forholde sig til.

- I denne sæson har vi sat ekstra ind på at finde boliger, der overrasker både mæglere og seere. Det er i den grad lykkedes, lyder det optimistisk fra Christian Degn, der også kan byde på et par helt nye mæglerprofiler, som han har enorme forventninger til.

LÆS MERE: "Hammerslag"-værten Christian Degn: Mit pinligste TV-øjeblik

Christian Degn i stærk salgstale

Rasmus Milling fra Aarhus og Christian Torp fra Holbæk er nye mæglere på "Hammerslag"-holdet, og de er parate til at gøre en forskel og levere varen fra start. 

- De er begge fulde af humør og viden, fortæller Degn, der med manér lukker sin salgstale om de nye mæglere og den nye sæson. 

- Det giver  sig selv, at det bliver en usædvanlig festlig TV-eksplosion.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden