2. jan. 2018
Af Karina Didriksen

Christian Degn og Lise Rønne er nyt makkerpar på stort TV-show

Christian Degn og Lise Rønne.
Christian Degn og Lise Rønne.
DR-værterne Christian Degn og Lise Rønne skal styre slagets gang under ”Danmarks Indsamling 2018” i februar.

Christian Degn og Lise Rønne er et nyt værtspar, når velgørenhedsshowet ”Danmarks Indsamling 2018” løber af stablen i februar.

39-årige Lise Rønne gik på barsel i december 2016 og fødte sønnen Thomas i marts 2017. Nu vender hun tilbage til værtstjansen i den gode sags tjeneste.

- Jeg har været med før, og jeg ser enormt meget mening i at være med igen. Jeg kigger tit på mine egne børn og tænker, hvor privilegerede de er at være født et sted på kloden, hvor et hjem og trygge rammer nærmest er en selvfølge, siger Lise Rønne til dr.dk.

En stor kontrast

Det er første gang, at ”Hammerslag”-værten Christian Degn skal være med i det store indsamlingsshow, og han har besøgt et af de projekter, som pengene i år går til.

- Jeg har netop med egne øjne set, hvor stor en kontrast der er på at vokse op i et land med grønne græsplæner i baghaven til en flygtningelejr omgivet af ørken, siger TV-værten til dr.dk og tilføjer:

- Her sidder børnene tavse og med tomme blikke – uden noget at tage sig til. Det er så vigtigt at give børnene en stemme, en håndsrækning.

Børn uden hjem

”Danmarks Indsamling 2018” bliver sendt på DR1 lørdag den 3. februar kl. 19.00.

Showet samler i år penge ind til børn uden hjem i verdens fattigste lande. Børnene er ofte overladt til sig selv uden mad, drikke og omsorg.

Siden indsamlingsshowet blev afholdt første gang i februar 2007 har danskerne bidraget med mere end 957 millioner kroner og har hjulpet mere end syv millioner mennesker til en bedre tilværelse.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0251878.jpg
Foto: DR

Læs mere om: