Søndag, 8. juni 2014 - af Malan Joensen

Christian Grau: Enhver biltur med madklubben er et mareridt

Christian Grau.
Christian Grau.
Foto: Krestine Havemann
Livstilseksperten fra ”Kender du typen” og ”Danmarks skønneste sommerhus” bryder sig ikke så meget om, når han er med sin madklub på tur.

Livstilsekspert og forfatter Christian Grau kan for tiden ses i TV-programmerne ”Kender du typen” og ”Danmarks skønneste sommerhus”, der har finale i morgen mandag.

Den passionerede bilentusiasts hjerte banker dog også for bilferier – bare ikke, når det er med madklubben.

Det fortæller han i Politikens rejse-tillæg:

- Min værste bilrejse er med min madklub, som består af en flok venner, der laver mad sammen og en gang i mellem rejser ud til restauranter. Jeg ved ikke hvorfor, men enhver biltur med madklubben er et mareridt. Til trods for deres akademiske baggrund og gode opdragelse bliver de som små børn i en bil.

- Jeg husker en tur, hvor de trykkede en knap gennem instrumentbrættet på bilen, og en anden gang, hvor de kastede tomme øldåser ud ad vinduet på Storebæltsbroen. De sidder og skaber sig, mens jeg dukker mig bag rattet og skammer mig. En tur til Jylland føles som at køre til Armenien. De opfører sig kun pænt, når vi kører på små bjergveje, så bliver de helt stille og synes, at jeg kører alt for hurtigt. Det er min poetiske hævn, fortæller Christian Grau til Politiken.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden