9. sep. 2013
Af Karina Didriksen

Christian Grau om skilsmissen: Det sværeste er børnene

Christian Grau og sønnerne August og Pelle.
Christian Grau og sønnerne August og Pelle.
Foto: Krestine Havemann
”Kender du typen”-værten og hans hustru gik fra hinanden i vinter, og de skiftes til at bo i villaen sammen med sønnerne.

Det var en svær beslutning at tage, men efter flere overvejelser besluttede Christian Grau og hans hustru Louise tidligere på året at blive skilt.

- Vi blev enige om, at der må være mere i livet end det der lidenskabsløse logistikforhold, der handler om, hvem der henter, hvem der afleverer, hvem der handler ind, hvem der ringer til elektrikeren, siger ”Kender du typen”-værten til Alt for damerne og tilføjer:

- Jeg må indrømme, at troen, på at det kunne reddes, ikke rigtig har været der. Det er sgu et nulpunkt. Det er jo ikke derfor, man bliver gift.

Christian Grau og ekskonen har sammen sønnerne August, 9, og Pelle, 5, og for at gøre det mindst smertefrit har de valgt at skiftes til at bo i villaen sammen med drengene, mens den anden bor i en lejlighed, de har lejet.

- Det sværeste er relationen til børnene – det er sgu ikke sjovt at sætte sig ned og sige til sine børn ”nu bliver mor og far skilt”. De har taget det pænt og tager det pænt, men det har helt klart været det seje, forklarer TV-værten.

Læs mere om: