Tirsdag, 21. maj 2019 - af Christinna Braun

Christian Stadil stopper i populært DR-program

Christian Stadil
Christian Stadil
Foto: Thomas Laursen
Iværksætteren Christian Stadil fortæller i en pressemeddelelse, at han ikke fortsætter i DR-programmet "Løvens Hule" til næste år.

Til næste år ruller femte sæson af ”Løvens Hule” over skærmen, men denne gang bliver det ikke med Christian Stadil som en af de fem løver.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Christian Stadil har valgt at trække sig fra programmet, fordi hans egen forretning tager meget tid, og på hjemmefronten venter han og hustruen Alice barn nummer fire. Det fortæller Christian Stadil i en pressemeddelelse.

- Det har været rørende at mærke iværksætternes enorme gejst for og vilje til at få realiseret deres idéer. Men med barn nummer fire på vej og en travl forretning i egne rækker, var det et godt tidspunkt at sige tak for denne gang på. Og af den grund træder jeg ud af ”Løvens Hule”, lyder det fra Christian Stadil i pressemeddelelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En stor inspiration

Christian Stadil har været med siden ”Løvens Hule” første gang kunne ses i Danmark, og det har været en fed oplevelse for den 47-årige forretningsmand.

- Siden 2015 har jeg med den største fornøjelse været en del af ”Løvens Hule”. Det har været en stor inspiration og givet et kæmpe energiboost at møde så mange kreative og passionerede iværksættere gennem årene, fortæller Christian Stadil i pressemeddelelsen.

Den nye løve, som overtager Christian Stadils stol i ”Løvens Hule”, er Jacob Risgaard, der driver virksomheden Coolshop i Aalborg.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden