21. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Citybois i X Factor: 30.000 fans på facebook

Det startede som en joke, men nu er Anthon og Thor blevet pigernes favoritter i "X Factor".
Det startede som en joke, men nu er Anthon og Thor blevet pigernes favoritter i "X Factor".
Foto: Birger STorm/BILLED-BLADET
Allerede ved 2. liveshow er Citybois - alias de to gentoftedrenge Anthon og Thor - blevet et kæmpe hit, og det nyder de.

Lige så højt energiniveauet er på scenen, lige så søde, uhøjtidelige og top-charmerende er de to medlemmer af den blachman'ske gruppe Citybois bag scenen.

Begge er vildt overraskede over, at "X Factor" på kort tid har givet dem kultstatus.

- Det er mega sjovt, og vi er sindssygt glade, men det kommer fuldstændig bag på os, fortæller en glad Thor til BILLED-BLADET efter fredag aftens liveshow, hvor de gik videre som de første.

Egentlig var det ment som en joke, da Anthon på 16 og Thor på 15 meldte sig til "X Factor", så de er meget overraskede – og glade – over den pludselige succes.

Og de to gentoftedrenge tager nu konkurrencen meget seriøst og håber, de kan gå hele vejen.

De lægger ikke skjul på, at de nyder succesen, uden at den er steget dem til hovedet.

- Nej, vi bliver ikke sådan arrogante eller noget, og vi er altså heller ikke snobbede, bare fordi vi kommer fra Gentofte. Men det er da vildt sjovt det her – og ja, vi får da rigtig mange tilbud fra pigerne. Det er også sjovt, synes de to singlefyre, der i næste nummer af BILLED-BLADET afslører, hvordan drømmekæresten skal være.

De to Citybois' mødre er også blevet populære som "CityMoms" De stråler på baggrundsbilledet på facebookgruppen Citybois, som lige efter livehowet i fredag var oppe på over 30.000 fans.

Og både gruppens mentor, Thomas Blachman, og hans to dommerkonkurrenter, Lina Rafn og Remee, er faldet pladask for Citybois smittende livsenergi.

Læs mere om: