5. mar. 2016
Af Maria Rode Olsen

The Competition ude af X Factor: Vi er stolte af os selv

The Competition.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Efter fredagens liveshow, var det desværre tid til at sige farvel til de to friske fyre i The Competition. Men selv om de lige er røget ud af "X Factor", er Theis Olesen og Kristoffer Kornum stadig glade.

Feltet bliver mindre og mindre, når "X Factor" fredag efter fredag må sige farvel til en af deres talentfulde deltagere.

Det tredje liveshow i rækken var ingen undtagelse, og da alle syv artister havde optrådt med en sang fra deres fødselsår, måtte to uheldige deltagere synge deres "save me"-song i farezonen.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Denne uge var seernes valg faldet på 16-årige Mads Christian og de to 21-årige drenge Kristoffer Kornum og Theis Olesen i The Competition.

The Competition: Vi var underdogs

Det var anden uge i træk The Competition var i farezonen, og det blev desværre deres sidste, da Blachman, som den afgørende stemme, valgte at sende Mads Christian videre til næste uges show.

- Vi gider ikke stå og tude over det, for vi er så stolte over det, vi har leveret, sagde Kristoffer Kornum efter showet og blev suppleret af Theis Olesen:

- Vi er blevet spillet som underdogs siden five-chair challenge, så det at nå helt til liveshow tre modbeviser mange af de kommentarer, vi har fået med på vejen. Og det er fedt.

The Competition er glade for deres tid i "X Factor" og især tiden med dommeren Remee har været uundværlig for de to musikinteresserede nordjyder.

- Vi vil skrive musik til den dag, vi dør. Og nu har vi arbejdet sammen med Remee og alle hans gode mennesker. Vi har fået så meget at tage med her fra programmerne, sagde de.

Læs mere om: