Onsdag, 23. marts 2011 — af af Thomas Flindt

Cutfather i sorg inden finalen

Den ellers så glade X Factor-dommer, Cutfather, fik sig i går en ubehagelig nyhed.
Den ellers så glade X Factor-dommer, Cutfather, fik sig i går en ubehagelig nyhed.
Foto: AOP
X Factor-dommeren har mistet en god ven og kollega få dage inden finalen.

Forberedelserne til den store X Factor-finale er på sit højeste, og Cutfather er den af de tre dommere, der har allermest travlt. Han har nemlig hele to deltagere med i Parken.

Men midt i travlheden kom der en kedelig nyhed. Cutfathers gode ven og kollega, Kjeld Tolstrup, døde i går efter længere tids sygdom blot 45 år gammel. Kjeld Tolstrup er ikke et kendt navn i de danske ører, men hans betydning for musikbranchen har været enorm.
Spillede for Mary og Frederik
Kjeld Tolstrup er en legende i det danske dj-samfund, og han har mange store job på cv'et. OL i Athen, megafesten Sensation White i Parken, og så var han pladevender til selveste kronprinsparrets bryllup i 2004.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De sidste par år har man dog kunnet opleve ham som radiovært på P3, hvor han bl.a. havde programmet Unga Bunga sammen med den kvindelige dj, Le Gammeltoft.

"Det er ikke til at tro"
Cutfather er meget bevæget over hans vens tidlige død, og han giver ham de bedste ord med på vejen.

- Når man tænker på, hvor meget liv og krud, der var i Kjeld, så er det ikke til at tro, at han nu er død. Han kunne spille på verdens største klubber den ene dag, og næste dag banke en fest i gang for hr. og fru hakkebøf. Det viser, at han var en sindssyg dygtig dj og en af de største, vi har haft herhjemme, fortæller Cutfather til BT.

I et stort interview med Politiken i forbindelse med Kjelds 30-års jubilæum bag mikserpulten tidligere på måneden, fortalte han, at han for nogle år siden har opdaget en medfødt hjertefejl.

- Jeg vidste godt, at han pt. ikke var på toppen, men ikke, at det var så slemt, siger X Factor-dommeren, der han planer om at komme til hans afdøde vens bisættelse på lørdag, dagen efter finalen i Parken.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden