16. okt. 2017
Af af Lisbeth Grube

Da Anne Glad fandt kærligheden: Jeg følte mig som en teenager

Anne Glad, Kim Wagner
Anne Glad, Kim Wagner
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
- Kim er heldig med, at han har mødt mig nu. Jeg er meget sjovere at være kæreste med nu, end da jeg var 30, siger den lykkelige livsstilsekspert og nybagte mor.
I den aktuelle sæson af "Kender du Typen" har vi set vi den højgravide Anne Glad spadsere rundt i spændende boliger for måske at kunne kende typen. Men midt i september blev den 45-årige livsstilsekspert mor til lille Kaj sammen med sin kæreste Kim Vagn Wagner, 32. I maj måned var Anne Glad seks måneder henne i sin gravdititet og fortalte åbent til BILLED-BLADET om det at skulle være mor:

Vi blev vildt glade

– Jeg har altid tænkt: ”Når jeg bliver voksen, kunne jeg måske godt tænke mig at få børn”, og så er tiden gået. Men da jeg mødte Kim, og han drømte om at få barn, rykkede det pludselig tæt på, fortalte Anne, som mødte kæresten ved et tilfælde for snart tre år siden. – Det kom bag på os begge, at vi skulle være et par. Vi troede, vi skulle have det sjovt sammen, men vi faldt for hinanden, og forholdet udviklede sig. Vi blev nødt til at tale om elefanten i rummet, inden vi snoede os alt for meget ind i hinanden. Jeg har altid haft stor tillid til min krop, for jeg har passet odt på den og spist mine grøntsager, men det er jo absolut ikke alle forundt at blive gravid midt i 40'erne. Vi blev vildt glade. Jeg følte mig som en teenager, fordi det netop var en overraskelse, sagde Anne.

Jeg er ikke skrap

Aldersforskellen mellem dem har hun ikke tænkt et sekund på. De første måneder var hun meget opmærksom, når de gik sammen på gaden, hvad folk fik ud af det. Men nu er hun fløjtende ligeglad. – Til gengæld kan jeg godt tænke, at Kim er heldig, at han har mødt mig nu. Jeg er meget sjovere at være kæreste med nu, end da jeg var 30. På alle måder. Jeg er blevet mere afslappet og er ikke skrap.
null

Læs mere om: