Danske stjerner til pressemøde på TV-serien 1864

Skuespillerne fra Ole Bornedals TV-serie \

Skuespillerne fra Ole Bornedals TV-serie "1864".

Foto: Lars H. Laursen
Onsdag introducerede instruktør Ole Bornedal sin nye DR-serie for pressen, og seriens skuespillere stillede op til interview.

Medier fra hele verden var samlet i Empire Bio i København, da der onsdag var inviteret til pressemøde på TV-serien ”1864”, der får premiere på DR 1 søndag den 12. oktober.

En håndfuld af seriens største stjerner, Lars Mikkelsen, Sidse Babett Knudsen, Nicolas Bro, Søren Malling og Bent Mejding, var mødt op sammen med de unge skuespiltalenter Sarah Sofie Boussnina, Jens Sætter-Lassen, Jakob Oftebro og Marie Tourell Søderberg.

Pressen fik vist de første to afsnit af det historiske drama, og det var instruktør Ole Bornedal, som introducerede serien.

Rammer et isbjerg

- Det er lidt ligesom med Titanic. Vi går om bord på et skib. Der sker en masse i kahytterne, og vi ved alle sammen, at vi skal ramme et isbjerg, lød ordene fra Ole Bornedal.

”1864” er inspireret af Tom Buk-Swientys bog ”Slagtebænk Dybbøl”, der handler om nederlaget ved Dybbøl – en krig, der viste sig at blive en af de blodigste i dansk krigshistorie.

Dramaet er i otte afsnit og er den dyreste TV-serie, der nogensinde er produceret i Danmark.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden