Torsdag, 15. august 2013 — af af Henrik Salling

De skal underholde os om fredagen på DR

Her er "Mentor"-holdet: Thomas Blachman, Lucy Love, Nikolaj Nørlund, Anne Dorte Michelsen, Waqas Qadri, Julie Berthelsen og Nikolaj Steen.
Her er "Mentor"-holdet: Thomas Blachman, Lucy Love, Nikolaj Nørlund, Anne Dorte Michelsen, Waqas Qadri, Julie Berthelsen og Nikolaj Steen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Thomas Blachman står i spidsen for nyt TV-koncept, som han selv har opfundet.

Trailere og appetitvækkere har i længere tid gjort seerne opmærksomme på, at der var et nyt underholdningsprogram på vej på DR fredag aften.

I spidsen for det er hele Danmarks elsker eller hader, Thomas Blachman, og i dag kunne man endelig løfte sløret for det helt nye koncept.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Navnet på programmet er ”Mentor”. Det starter den 30. august og afvikles gennem otte live-udsendelser fra DR-Byen i Ørestaden.

I ”Mentor” vender man det hele lidt på hovedet. For her er det mentorerne, som bliver ”stemt” hjem, mens det er de håbefulde musikere – også kaldet mentees, som får lov til at blive.

Det er et blandet mentor-hold, som Thomas og DR har udvalgt til de otte fredage:

  • Nikolaj Nørlund – Artist og producer
  • Julie Berthelsen – Sangerinde
  • Anne Dorte Michelsen – Sanger og sangskriver
  • Waqas Qadri – Musiker og tekstforfatter i Outlandish
  • Nikolaj Steen – Sanger, sangskriver, musiker, producer og skuespiller
  • Lucy Love – Rapper, sangerinde og billedkunstner

Hvem, de seks skal være mentorer for, afsløres i det første program. Her bliver de seks mentees præsenteret for både seerne og mentorerne, og det er seerne, der bestemmer, hvem den enkelte mentor skal have under sin vinge, ligesom det også er seerne, der løbende stemmer på de mentorer, de mener klarer sig bedst.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden