Den store bagedyst-Frederik: Jeg kunne ikke have gjort det uden Morten

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard

Foto: Hanne Juul
Det kræver tid og masser af hårdt arbejde at være med i "Den store bagedyst", og Frederik Haun havde aldrig klaret det uden kæresten Morten Kjeldgaard, som han dedikerede sit mesterværk til.

Frederik Haun og de øvrige finalister fra ”Den store bagedyst” var i foråret gennem mange ugers intens kagebagning, inden det hele kulminerede med en storslået finale, der blev sendt på tv lørdag aften.  

Mesterværket var den allersidste udfordring, og Frederik Haun kunne ikke holde tårerne tilbage, da den sidste udfordring i teltet på Clausholm Slot var i hus.

Bryllupskage til kæresten

Han havde bagte en smuk bryllupskage, og Frederik havde i lang tid planlagt, at det var netop det, han ville lave, hvis han nåede hele vejen til finalen.

- Jeg var ikke i tvivl om, at hvis jeg kom i finalen, ville jeg lave en bryllupskage, for jeg ville gerne runde sæsonen fint af. I program 1 lavede jeg en meget personlig kage om den tid, hvor jeg sprang ud, og så ville jeg gerne lave en bryllupskage i finalen som afrunding på det. Jeg hviler rigtig meget i min seksualitet i dag, og så dedikerede jeg kagen til Morten, fordi han har været den vildeste støtte gennem programmet. Jeg var ikke kommet gennem det, hvis ikke han havde været ved min side, så det var en kærlighedserklæring til ham, fortæller Frederik Haun.

Frederik vil gerne giftes 

Han og den professionelle danser Morten Kjeldgaard har været kærester i cirka tre år, og de bor sammen i en lejlighed på Frederiksberg.

Men selvom Frederik Haun i programmet lavede en bryllupskage dedikeret til netop kæresten, så er der endnu ikke noget bryllup på vej.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Vi har snakket lidt om det ad flere omgange, men vi er ikke helt enige om, hvor stort behovet er for at blive gift. Jeg vil gerne giftes på et tidspunkt, men det skal give mening, og tingene skal falde i hak, og vi har det dejligt, hvor vi er nu, fortæller Frederik Haun.

Frederik Haun i finalen af "Den store bagedyst". 
Foto: DR

Frederik Haun i finalen af "Den store bagedyst". 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden