28. sep. 2016
Af Lene Skaarup

Den store bagedyst: Jesper kæmper for at blive far

Jesper Hemmingsen
Jesper Hemmingsen
Foto: Carsten Mol/DR
Jesper Hemmingsen fra ”Den store bagedyst” og hans kone har i tre år brændende ønsket sig at blive forældre. - Vi er optimister, selv om det er hårdt, fortæller Jesper bl.a. i aftenens program.

Under dagens første udfordring, der byder på at skulle lave en kagemand, laver Jesper Hemmningsen en ”kagetrold” med en forhåbning om, at han i fremtiden kan få lov til at bage fødselsdagskager til det barn, som han og konen så brændende ønsker sig.

- Jeg ville ikke ønske det for min værste at skulle igennem fertilitetsbehandling, og det er ubestridt noget af det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet, fortæller han til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Hvem er din favorit i Den store bagedyst?

Ukuelige optimister

Den store bageentusiast beskriver ham og konen som ukuelige optimister, selvom det er hårdt at skulle væbne sig med tålmodighed. Derfor tror parret også på, at det nok skal lykkes for dem.

- Lægerne har sagt, det er godt, vi er gået i gang så tidligt. Det giver os nogle meget bedre forudsætninger for at behandlingen vil virke. Alle siger, det er et spørgsmål om tid. Nu vil man bare gerne have, at den blev i går i stedet for i morgen, siger Jesper med forhåbning i stemmen.

Fælleskrammer henover kanelremoncen

Dommerne Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen bliver begge meget rørt over Jespers ønske om at blive far og dermed også tankerne bag kagen.

De ender med at give Jesper et fælleskram henover kanelremonce og gærdej, og forhåbentligt sender det god karma i Jespers retning.

AFSTEMNING: Hvem er din favorit i Den store bagedyst?

Læs mere om: