2. nov. 2016
Af Lisbeth Grube

Den store bagedyst: Sådan har finalisterne det med hinanden

Jesper Hemmingsen, Louise Rosing-Schow og Sune Demant.
Jesper Hemmingsen, Louise Rosing-Schow og Sune Demant.
Foto: Carsten Mol/DR
Louise, Jesper og Sune er klar til kamp om bagedyst-trofæet i ”Den store bagedyst”.

Tre jublende glade finalister er klar til det ultimative kage-opgør på onsdag i ”Den store bagedyst” på DR1. Men hvordan har Louise Rosing-Schow, Jesper Hemmingsen og Sune Demant det egentlig med hinanden midt i kampen?

- Vi har et meget fint forhold. Jesper og jeg har kørt fra København til Randers sammen flere gange og har helt fra castingen snakket meget sammen. Sune er en fantastisk sjov og varm fyr. Jeg elsker hans måde at tage tingene stille og roligt på. Det kunne jeg lære noget af … Og så har jeg vild respekt for hans tekniske kagefærdigheder, siger Louise til BILLED-BLADET.

Louise fik støtte af Iben

Selv blev hun ellevild over sin finaleplads:

- Jeg tænkte: "Åååh, så skal jeg hjem og finde frem til den ultimative kage!", fortæller Louise, som øvede løs i køkkenet og faktisk fik kærlig støtte af den hjemsendte semifinalist Iben Devantie.

- Jeg lavede kagerne et par gange og indkaldte Iben til at hjælpe med opvask og oprydning, mens jeg drønede rundt i køkkenet, røber Louise.

På onsdag skal de tre finalister bage franske fristelser, og her er specielt én af deltagerne på hjemmebane. Mette Blomsterberg har udviklet en ganske særlig - og omfattende - opskrift til finalisternes hemmelige udfordring. Til sidst får deltagerne den ultimative bageudfordring: De skal udfordre og forandre den klassiske bryllupskage.

https://imgix.billedbladet.dk/louise.jpg
Louise Rosing-Schow.
Foto: DR

Læs mere om: