Fredag, 10. februar 2023 — af Karina Didriksen

Dennis fra I hus til halsen på scenen med Silas Holst: Skjorten blev flået af og kvinderne skreg

Dennis Lindequist.
Dennis Lindequist. 
Foto: Hanne Juul
Tømreren Dennis Lindequist blev hevet op på scenen, da han stod blandt publikum til Silas Holsts show ”The Boyband Tour”.

Dennis Lindequist fra ”I hus til halsen” fik en oplevelse, han aldrig glemmer, da han for nyligt var til koncert i Odense.

Han og kæresten Susie skulle ind og se det musikalske show ”The Boyband Tour”, som Silas Holst står i spidsen for. Men aftenen endte ikke helt, som han havde regnet med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg havde fået billetterne i fødselsdagsgave i oktober. Jeg er selv en gammel popdreng og hører meget af den type musik, fortæller Dennis til BILLED-BLADET og forklarer, at parret havde fået V.I.P.-billetter og derfor skulle have taget et billede sammen med holdet inden koncerten.

- Lige pludselig skal vi til at synge en sang, og så siger en af bandmedlemmerne ”stop, stop, er det ikke Dennis fra ”I hus til halsen?”. Så flækkede jeg bare af grin!

Den fynske tømrer havde bestemt ikke regnet med, at han blev genkendt.

- Silas Holst og de andre var helt starstruck, da de så mig. Det kom helt bag på mig, for det var slet ikke planlagt. Jeg var der bare privat, fortæller Dennis Lindequist.

Her ses han med Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg fra "The Boyband Tour". 

Foto: Privat

Spotlys på Dennis

Aftenen var dog kun lige begyndt, for da koncerten var ved at være slut, sagde Silas Holst og de andre medlemmer, og det var tid til at hive aftenens yndlingspublikum op på scenen. Og hvem mon det var?

- Pludselig pegede de på mig og sagde, at det selvfølgelig skulle være Dennis fra ”I hus til halsen”. Så kom der spotlys på mig, og så blev jeg trukket op på scenen, siger Dennis Lindequist med et smil og fortsætter:

- Jeg nåede kun at gå et par skridt, og så flåede de min skjorte af! Det var ret koldt den aften, så derfor havde jeg taget en tanktop på indenunder. Men det var jo helt perfekt, for sådan ser jeg også ud i boligprogrammet! 

Derefter blev den 38-årige tømrer sat på en stol og fik en lapdans af hele holdet, mens kæresten stod nede blandt publikum og kiggede på.

- Det var det sjoveste, jeg har prøvet længe, og jeg fik bare det største skrig fra alle kvinderne blandt publikum, da vi takkede af på scenen! Jeg var jo aftenens sjette boyband-medlem, lyder det med et grin fra Dennis Lindequist.

Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden