Onsdag, 15. februar 2023 — af Karina Didriksen

Dennis Lindequist fra I hus til halsen: Her er hans private kærlighed

Dennis Lindequist.
Dennis Lindequist. 
Foto: Hanne Juul
Tømreren Dennis Lindequist fra ”I hus til halsen” bor til daglig i Odense med sin kæreste og deres børn.

Dennis Lindequist toner hver onsdag frem på skærmen i DR-programmet ”I hus til halsen” og deler ud af sine byggetips – ofte i bare arme og undertrøje.

Den 38-årige tømrer får indimellem får henvendelser fra kvindelige seere, som synes, at han er en flot fyr. Men der må han altså skuffe dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dennis Lindequist har nemlig for længst fundet sin store kærlighed.

Har to børn

Dennis Lindequist er kæreste med 40-årige Susie, og de bor til daglig i en villa i Odense med deres to dejlige børn, Thilde på 11 år og Tobias på ni.

- I år har vi været sammen i 20 år, så det er rigtig mange år, fortæller han med et stort smil til BILLED-BLADET.

Her ses det lykkelige par hjemme i Odense. 

Dennis Lindequist og kæresten Susie. 
Foto: Hanne Juul

Arbejder sammen

Den fynske tømrer har sit eget byggefirma, Kochhus & Co., der har specialiseret sig i at renovere typehuse fra 60’erne og 70’erne, og her arbejder hans kæreste også. Susie har siddet på kontor i omkring to år og hjælper med regnskaberne.

Hun er dog ikke kun en stor hjælp på arbejdet, men i særdeleshed også derhjemme, når hendes kæreste er på optagelser med ”I hus til halsen”.

- Susie passer rigtig meget hjemmefronten og får det til at fungere. Jeg arbejder jo rigtig meget, og det gør jeg også, når jeg ikke er på optagelser. Så det kræver, at jeg har en stabil støtte derhjemme, og der har vi fundet en formel, der virker, forklarer Dennis Lindequist.

I BILLED-BLADET nr. 7, der er på gaden torsdag d. 16. februar, kan du læse et stort interview med Dennis Lindequist, hvor han fortæller alt om sin store kærlighed. Her kan du også komme indenfor i villaen i Odense og se, hvordan han bor.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden