10. mar. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Derfor blev X Factor-Rasmus så rørt efter sin optræden

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20180309_mho8551.jpg
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Rasmus har fået et helt særligt forhold til den sang, han sang i tredje ”X Factor”-liveshow, fordi han forbinder den med en meget personlig og sørgelig oplevelse.

Rasmus fik masser roser fra dommerne, da han i ”X Factors” tredje liveshow gav den gas under temaet Girl power.

Men det var også en optræden, som gjorde den 28-årige tømrer rørt.

Rasmus: Jeg har det svært med det

- Det er meget sørgeligt, og jeg har det ret svært med det, forklarede han til BILLED-BLADET efter han var kommet af scenen.

- Det er et familiemedlem, som for nogle år tilbage fik en datter, som desværre afgik ved døden efter tre måneder. Og det er noget så modbydeligt, som ikke rigtig nogen mennesker kan forstå, hvis de ikke har prøvet det selv. Og jeg var en ret stor del af det, forklarer Rasmus.

Sangen minder om den tragiske oplevelse

Grunden til, at Rasmus blev rørt efter sin optræden, er, at sangen får ham til at tænke på den tragiske oplevelse.

- I begyndelsen så jeg den som en stille godnatsang, men så voksede den på mig. Og så begyndte jeg bare at forbinde den med alt det, der skete med hende. Så det rammer for fanden, forklarer han.

Nye børn er kommet til

Til gengæld kan han glæde sig over, at der siden er kommet flere nye børn til i familien, og han glæder sig over at få både videoer og fotos af de små familiemedlemmer.

- De har fået to børn i mellemtiden, som bare er dejlige og har det godt, og nu har de fået en fjerde – en lille dreng. Og han er så smuk og sød, smiler Rasmus.

Læs mere om: