Søndag, 13. marts 2016 — af af Emilie Schade

Derfor flyttede X Factor-Alex fra Belgien til Danmark

Alex fra "X Factor".
Alex fra "X Factor".
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
X Factor-deltageren Alex, der er halvt dansk og halvt nigeriansk, er primært opvokset i Belgien.
Alex blev født i Paris, og efterfølgende flyttede han sammen med sine forældre til Belgien, hvor han har boet det meste af sin barndom. Men i foråret 2015 besluttede 22-årige Alex at flytte til Danmark.    – Jeg har mange barndomsvenner, der er flyttet hertil, så ville jeg gerne prøve at klare mig selv, fortalte den dygtige sanger Alex til BILLED-BLADET efter X Factor-showet fredag 11. marts.   

Alex flyttede ind hos X Factor-ven

Da Alex flyttede til Danmark, boede han først i Nærum en kort periode. Men søndag før "X Factors" 4. liveshow flyttede Alex hjem til sin konkurrent og gode ven i "X Factor", Mads Christian.   Det gjorde det ekstra svært for de to venner, at de begge røg i farezonen, hvor de kæmpede for overlevelse i programmet.   Alex vandt dysten, så det blev farvel til Mads Christian, der overfor BILLED-BLADET forsikrede, at Alex er velkommen til at blive boende.  

Opbakning fra familien 

Fredag var det efterhånden lang tid siden, Alex havde set sine forældre. Derfor var det en stor opbakning for ham, at de var taget fra Belgien til Danmark for at høre sønnike synge i "X Factor".    - Det var dejligt at se dem. Jeg kunne se, hvor stolte de var, sagde den glade deltager efter showet.    Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!   Selvom Alex nu bor i Danmark, er Belgien stadig er der, hvor han føler sig mest hjemme.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden