8. jun. 2021
Af Majken Munk

Derfor har Mark Stokholm holdt pause fra Aftenshowet

Mark Stokholm
Mark Stokholm
Foto: Hanne Juul
”Aftenshowet”-værten Mark Stokholm har i løbet af maj været fraværende fra skærmen, men vendte efter tre uger endelig tilbage.

Der er måske seere, der har bidt mærke i, at der i maj var en lang periode, hvor Mark Stokholm ikke var vært på ”Aftenshowet” på DR1.

Efter tre ugers pause fra skærmen, vendte Mark Stokholm tilbage den 31. maj.

Han har været syg med coronavirus.

Tilbage på Aftenshowet

Mark Stokholm lagde 31. maj et billede, som BILLED-BLADET har fået lov at dele, op fra ”Aftenshowet”-studiet på sin Instagram.

”Så skønt at være tilbage på pinden efter tre ugers corona-fravær,” skriver han blandt andet til billedet.

Tre uger har han været væk fra skærmen, fordi han under et restaurantbesøg blev smittet med coronavirus, oplyser han til BILLED-BLADET.

Familien smittet

Mark Stokholm var med familien ude at spise, hvor de møder en bekendt. Dagen efter oplevede denne bekendte at få symptomer og blev efterfølgende testet positiv for coronavirus.

Derefter blev Mark Stokholm og familien sendt i isolation. To dage senere blev Mark Stokholm testet positiv for coronavirus og isolerede sig selv fra familien. Men han havde desværre nået at smitte familiemedlemmerne.

I 14 dage var Mark Stokholm syg med coronavirus, mens hans hustru og to ældste børn havde milde forløb på to-tre dage, og hans yngste datter slet ikke oplevede at have symptomer.

Heldigvis er Mark Stokholm igen at se som vært på ”Aftenshowet”.

Læs mere om: