Designeren fra I hus til halsen: Fandt lykken på landet

Søren Vester

Søren Vester

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
For 10 år siden flyttede 
Søren Vester fra København til kanten af Limfjorden. I dag elsker han livet som kreativ bonderøv med tid til familien.

- Livskvalitet for mig er ikke det dyre samtalekøkken eller den store Audi. Det er at have tiden til at tænde bål eller bade i bar røv i fjorden!

Så ligetil kan det siges, når man hedder Søren Vester. 

Designeren fra DR-succesen ”I hus til halsen”, som nu vender tilbage med en helt ny sæson, kan få alting ud af ingenting og spreder lune på ravjysk og har fundet det gode liv. På TV hjælper han trængte boligejere med at få solgt deres hus, og han er vild med det.

Overskud til at gøre noget for andre

– Man kan ikke få et bedre job end at hjælpe andre, og i bund og grund er det en hjælpeorganisation at lave ”I hus til halsen”. Alle kan relatere til at have et hus, som ikke længere er det hjem, man lagde planer for, da man købte det. Jeg har min base i orden, og derfor har jeg overskuddet til at gøre noget for andre, fastslår Søren.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!


Har slået sig ned i lille landsby

I dag har han slået sig ned i  landsbyen Thise ved Limfjorden. Her bor han med højt til himlen midt i naturen med hustruen Dorthe og sønnerne Holger, 11, og Sigurd, 8. Parret var netop blevet forældre, da de forlod en lejlighed i København og ændrede deres liv drastisk.
– Vi flyttede uden at have et job! Dorthe og jeg tog den beslutning, at vi ville tilbage til naturen og være en del af et fællesskab. Og hvor vi har familie. I Thise gælder det, at hvis du har evnen, har du pligten, og vi skal komme med mere til bordet, end vi tager. Det giver mening for os, fortæller Søren.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden