Det har "Bedrag” betydet for karrieren

Lucas Hansen, Julie Grundtvig Wester og Esben Smed.

Lucas Hansen, Julie Grundtvig Wester og Esben Smed.

Foto: Hanne Juul
Sæson to af ”Bedrag” er netop afsluttet på dramatisk vis. Og for skuespillerne har DR-dramaserien gjort meget for deres karriere.

Der var hæsblæsende drama i det sidste afsnit af ”Bedrag”. Den talentfulde besætning skal videre i deres karriere med nye projekter, og en del af dem har bestemt kunne mærke interessen efter at have medvirket i ”Bedrag”.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Fået mere travlt

- Personligt er det stort at have været med i en DR-serie, som altid er med gode skuespillere. Og for min karriere har det betydet, at jeg har haft mere at se til. Jeg har indspillet to film og en TV-serie efter ”Bedrag”, fortæller Julie Grundvig Wester, der spiller Nickys kæreste Lina i serien. 

Interesse fra udlandet

Senest er ”Bedrag” blevet solgt til Iran, og DR har modtaget en æres Emmy for deres arbejde med dramaserier. Den udenlandske interesse har også vist sig for forfatteren bag serien. 

- Det er min første gang som hovedforfatter på en serie, og jeg har da allerede været flatterende udenlandske henvendelser, fortæller Jeppe Gjervig Gram, der tidligere har skrevet episoder af "Borgen".

Det bimler for Bimse

Også skuespilleren bag den charmerende Bimse, nemlig Lucas Hansen, har mærket endnu mere international interesse, siden han har medvirket i "Bedrag". 

- Det har været godt for min karriere i England, hvor serien også er blevet vist. Jeg har været til mange castings på store britiske serier, fortæller skuespilleren. 

Desværre går der lidt over en måned før danskerne igen har en dramaserie, de kan følge med i hver søndag, når tredje og sidste sæson af ”Arvingerne” har premiere den 1. januar 2017. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden