Det så du ikke i Gift ved første blik: Michael og Kathrines romantiske stunder

"Gift ved første blik", Kathrine Gosvig Kelså. 

"Gift ved første blik", Kathrine Gosvig Kelså. 

Foto: DR
Der var hurtigt kemi at spore mellem Michael Harders og Kathrine Gosvig Kelså i aftenens afsnit af ”Gift ved første blik”.

De sagde ja til hinanden, uden at have set hinanden.
Helt fra starten var der dog kemi at spore mellem 27-årige Michael Harders og 25-årige Kathrine Gosvig Kelså, som er et af dette års par i ”Gift ved første blik”

– På bryllupsnatten talte vi om alt muligt i øst og vest. Vi snakkede i flere timer – vi klikkede bare, fortæller Michael.

Fik hurtigt fysisk kontakt

Lige efter parret havde sagt det famøse ja til hinanden og kirkeklokkerne bimlede i baggrunden, skulle de to nygifte underskrive ægteskabspagten.
Det var det første øjeblik parret havde alene, og kameraet var ikke til stede:

– Hun rakte ud til mig med sin hånd, og holdte mig i hånden. Det betød meget for mig, at hun allerede etablerede fysisk kontakt. Det gjorde mig tryg, og gav mig mod på at gengælde det. Så resten af dagen var der en naturlig fysisk kontakt, siger Michael glad og Kathrine fortsætter:
– Vi fandt hurtigt roen i at være med hinanden. Det føltes som et lille pusterum i et stort kaos.

Hyggelig bryllupsfest

Det var dog ikke kun parret der nød en god kemi. Kathrine og Michaels familie og venner gik heldigvis godt i spænd, og aftenen bød på mange sjove indslag. 

Hvad seerne dog ikke ser på TV er, at Michael pludselig skal fremvise sine sang-evner til ”Keep on movin’” med boybandet Five:

– Nogle af mine gode venner fra universitet og jeg har en tradition: Til hver fest vi er, skal vi bryde ud i sang og synge en medley, griner Michael.

Den optræden faldt heldigvis i god jord hus hustruen Kathrine:

– Jeg tænkte bare: "Min mand kan synge!" Det var jo helt fantastisk.

Om kærligheden for alvor spirer mellem Michael og Kathrine må seerne vente i spænding med at se, efterhånden som sæsonen udvikler sig.

Se alle deltagerne i dette års "Gift ved første blik" herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden