Tirsdag, 21. februar 2023 — af Karina Didriksen

Det så du ikke på tv: Christian Degns kæreste gemte på sød hemmelighed

Christian Degn og Trine.
Christian Degn og Trine.
Foto: Søren Lamberth
TV 2-værten Christian Degn og hans kæreste Trine fik dårlige nyheder i TV 2-programmet ”Degn vil være far”, men kort efter skete miraklet.

Christian Degn og hans kæreste Trine Johst Vammen kunne tirsdag aften opleves i det første afsnit af ”Degn vil være far” på TV 2.

I programmet ser man, at parret er til en samtale på Rigshospitalet, hvor tv-værten får et nedslående svar af lægen – hans sædkvalitet er så dårlig, at han vil få meget svært ved at blive far på naturlig vis.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad 43-årige Christian Degn og kæresten ikke vidste var, at Trine faktisk bar på en sød hemmelighed, mens de sad hos lægen med et kamerahold i ryggen.

- Jeg var gravid. Vi vidste det bare ikke. Jeg havde taget en test ugen inden, som var negativ, fortæller Trine til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Men jeg kunne mærke på min krop, at noget var anderledes, så jeg tog en test igen otte dage efter, at vi havde siddet hos lægen, og den var så lige pludselig positiv!

Lægen var overrasket

Christian Degn og Trine havde kun været kærester i tre måneder, da Trine pludselig blev gravid en måned efter, at hun havde droppet P-pillerne.

- Jeg tror også, at overlægen på Rigshospitalet var lidt overrasket, da produktionsselskabet ringede til ham. Det første, han sagde, var ”det er løgn”, fortæller tv-værten og tilføjer med et smil:

- Han er videnskabsmand, så med hans ord er det ikke et mirakel, men livet er jo et mirakel! Det er noget, der nærmest aldrig sker – og så skete det for os.

Christian Degn og Trine. 
Foto: TV 2

I juni 2022 blev Christian Degn og Trine forældre til sønnen Vagn, som nu er otte måneder. 

”Degn vil være far” sendes tirsdage kl. 20.50 på TV 2. Der kommer fire afsnit.

I BILLED-BLADET nr. 8, der er på gaden torsdag d. 23. februar, kan du læse et stort interview med Christian Degn og Trine og se flere søde billeder af lille Vagn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden