5. okt. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Det vidste du ikke om Hammerslag

Tina Müller og resten af "Hammerslag"-holdet
Tina Müller og resten af "Hammerslag"-holdet
Foto: Kim Næser/DR
I den nye sæson af "Hammerslag" er der lavet flere ændringer, og det udfordrer mægleren Lena Dahlgaard, der godt kunne bruge længere tid på at gætte boligpriser.

Siden 1994 har seerne kunnet side hjemme i sofaen og gætte pris sammen med mæglerne i ”Hammerslag”.

DR-programmet har været en succes i mange år, og i den nye sæson har programmet fået en makeover i form af en ny vært og flere ændringer i programmet.

- Jeg synes, det er virkelig fedt. Vi går meget op i konkurrencen, og man kan mærke det endnu mere nu, hvor der er indlagt quizzer, fortæller Lena Dahlgaard, der er blandt mæglerne i denne sæson.

Kort tid til at gætte prisen

BILLED-BLADET har besøgt hende hjemme i Kollund, hvor hun også fortalte, hvordan det forløber, når "Hammerslag" bliver optaget.

- Vi ser ét hus om dagen, og det tager to timer at se et standardparcelhus. Efter optagelserne får vi vores telefoner tilbage, og så overnatter vi ude, men vi ved aldrig, hvor vi skal hen dagen efter.

I denne sæson ser mæglerne kun to huse i hvert program. Til gengæld skal de undervejs komme med flere bud på, hvad boligen mon koster.

- Jeg kunne bruge oceaner af tid på at gætte priserne, hvis jeg fik lov, men de er så hårde ved os. Før i tiden kunne min bedst-buddy Peder og jeg bruge tre kvarter. Vi havde virkelig nogle kampe og kunne blive sure på hinanden. Nu får vi kun fem minutter til at gætte, fortæller Lena Dahlgaard med et smil.

https://imgix.billedbladet.dk/64_lena_dahlgaard_fra_hammerslag_bb_hjemme_hos_2sl0246_0.jpg
Lena Dahlgaard foran sit hjem i Kollund
Foto: Søren Jul Lamberth

Læs mere om: