Mandag, 18. september 2017 - af Juliane Olsen

Ditte Julie Jensen: Min brudekjole blev ligesom, jeg havde drømt om

Ditte Julie Jensen
Ditte Julie Jensen
Foto: Krestine Havemann
Den tidligere ”Den store bagedyst”-deltager Ditte Julie Jensen blev den 9. september gift i en drøm af en brudekjole.

Den 30-årige tidligere ”Den store bagedyst”-deltager Ditte Julie Jensen blev den 9. september gift i Tårnby Kirke på Amager med sit livs kærlighed, Marck.

Her bar hun en smuk brudekjole, designet af Lasse Spangenberg, som havde brugt måneder op til brylluppet på at designe kjolen.

- Ærligt ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal beskrive min brudekjole med andre ord end ”SMUKKERE END SMUK”. Kjolen blev ligesom jeg havde drømt om!, skriver hun nu på sin blog.

Kjolen skulle trylle figur frem

Ditte Julie Jensen havde talt en del om kjolen på forhånd med designeren, og om hvordan hendes krop skulle fremhæves i den.

Bage-talentet erkender nemlig, at hun har en løberkrop uden talje, og derfor havde hun brug for, at kjolen kunne trylle noget figur frem til hende.

Især er den tidligere ”Den store bagedyst”-deltager vild med skødet på kjolen, og det har faktisk været hendes eneste krav til designet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Brudekjolen er Ditte Julie Jensens stil

Desuden har hun og Lasse Spangenberg valgt at fjerne de lange ærmer på kjolen for i stedet at sætte lange ærmer på skulderstykket.

Ditte Julie Jensen roser desuden designeren for at have kreeret en kjole, der virkelig er hendes stil, og han blev også mødt med søde ord fra hendes veninder på dagen.

Samtidig har Ditte Julie Jensen hygget sig med tilpasningerne i designerens skrædderværksted, og de to har grinet meget sammen op til brylluppet.

Foto: Krestine Havemann
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden