Tirsdag, 6. april 2021 - af Karina Didriksen

Dorthe Gerlach om sønnen: Han er et lille mirakel

Dorthe Gerlach
Dorthe Gerlach.
Foto: Thomas Laursen
Sangerinden Dorthe Gerlach nyder at være mor til sønnen Harry, som netop er fyldt et år.

Sangerinden Dorthe Gerlach kaster sig ud i forskellige roller i ”Den store premiere” på DR1, men privat er det rollen som mor, der fylder mest.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun og ægtemanden Michael Hartmann blev i februar 2020 forældre til ønskebarnet Harry, og sangerinden har nydt, at hun har haft ekstra tid med sønnen under coronakrisen.

- Jeg kunne sidde og ærgre mig over alle de koncerter, der blev aflyst, men jeg forsøgte bare at se det positive i det. Jeg fik jo en lille søn en måned før, landet lukkede ned, så det har selvfølgelig været magisk at kunne få lov til bare at være sammen med ham, siger Dorthe Gerlach til BILLED-BLADET.

Et lille mirakel

Det har i mange år været en stor drøm for Dorthe Gerlach at blive mor, så hun kan ikke lade være med at smile, når hun taler om lille Harry, som nu har lært at gå.

- Det har været helt fantastisk og en kæmpe livsomvæltning at blive mor, og jeg er stadig ved at vænne mig til det. Men Harry er virkelig et lille mirakel, udbryder en glad Dorthe Gerlach og tilføjer:

- Jeg har haft mange ting at fordøje det seneste år; jeg er blevet mor, er flyttet fra København efter 20 år og bor nu i Helsingør. Så der har været nogle store livsskifte.

Den 40-årige sangerinde kan hver tirsdag kl. 20.00 på DR1 opleves i ”Den store premiere”, hvor hun skal lære at spille skuespil.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden