Tirsdag, 27. oktober 2020 - af Stine Ramlyng

DR forlænger disse tre populære programmer under corona

Peter Qvortrup Geisling
Peter Qvortrup Geisling
Foto: Morten Mejnecke
Med de nye og skrappere coronarestriktioner, der er blevet indført, mener DR, at seerne trænger til lidt opmuntring. Derfor forlænger man nu nogen af de populære programmer, der har kørt under coronaen, til efter nytår.

"TV-Avisen Morgen", "Morgensang" og "Lægens bord". Alle tre programmer forlænges nu i forbindelse med nyheden om coronaudviklingen i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"TV-Avisen Morgen" fortsætter til påsken 2021, skriver DR i en pressemeddelelse. Det samme gælder "Morgensang", der sendes på DR1 mellem klokken 9.05-9.20 fra DR Koncerthuset.

- Med den tid vi nu går ind i, har vi særlig brug for igen at mærke følelsen af fællesskab og håb. Derfor har vi netop besluttet at forlænge "Morgensang", siger Nikolaj Vitting Hermann, der er chef for TV og tværgående i DR Medier.

"Morgensang" bliver også sendt i weekenderne, hvor der sendes fra kl. 10.03. Derudover kan det også ses på DRTV eller høres på P2.

Lægens bord vender tilbage 7. januar

Et andet populært program er tv-læge Peter Qvortrup Geislings "Lægens bord", der genopstod i foråret - netop på grund af coronaepidemien.

Seerne kan glæde sig til otte nye programmer i det nye år, der bliver sendt om torsdagen kl. 21.25 på DR1. Første tv-konsultation bliver sendt 7. januar.

- Corona påvirker stadig alles herdag, og derfor er "Lægens Bord" selvfølgelig også klar tli at svare på seernes spørgsmål om den pandemi, vi fortsat står midt i, siger Peter Qvortrup Geisling.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden