Torsdag, 30. marts 2023 — af Josephine Sjelhøj

DR hapser flere TV 2-medvirkende til deres nye store satsning med Joakim Ingversen i spidsen

Joakim Ingversen.
Joakim Ingversen.
Foto: Søren Jul Lamberth
Fredagsprogrammet ”Stjerneklar” er DR’s nye store satsning.

Fredag den 14. april er der premiere på DR’s nye musikalske fredagsunderholdning ”Stjerneklar”, som har Joakim Ingversen som vært.

Her skal fans hver fredag forvandles til deres største musikidoler, når de skal dyste om at lave den bedste hyldest og live-performance.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ved dommerbordet er det ikke hvem som helst, der skal bedømme de talentfulde musikelskere, og fælles for dem alle er, at de tidligere har medvirket i underholdningsprogrammer på TV 2.

Popstjernerne Medina og Barbara Moleko, som begge har medvirket i TV 2-hittet ”Toppen af poppen”, er med ombord på det nye underholdningsprogram.

Radioværten Nicholas Kawamura, som i efteråret 2022 medvirkede i ”Vild med dans”, er især kendt fra P3, hvor han i mange år lavede både ”Smag på P3” og ”Lågsus”.

Den fjerde dommer i ”Stjerneklar” er en af Danmarks førende drag queens, Tinus, der i 2015 medvirkede i ”Danmark har talent”, hvor han nåede til semifinalen. Tinus har 18 års erfaring inden for underholdning, og har blandt andet tidligere været ”Danish Rainbow Awards”.

"Stjerneklar" har premiere på DR1 den 14. april klokken 20.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden