Onsdag, 22. april 2020 — af Helle Skram de Fries

DR-korrespondent Stephanie Surrugue holder ferie i Danmark

Stephanie Surrugue.
Stephanie Surrugue.
Foto: Krestine Havemann
Den internationale korrespondent har forladt Frankrig for at puste ud i Danmark efter en lang arbejdsindsats.
Trangen til at puste ud og især også se sin familie hjemme i Danmark fik Stephanie Surrugue til at tage en besværlig flyvetur fra Frankrig, hvor hun har base som korrespondent.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
På sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har tilladelse til at brige tekst og fotos fra, skriver Stepnaie Surrugue. ”Jeg holder nogle fridage i Danmark efter fem ugers non stop corona-dækning i Frankrig og Spanien. Men det har været temmelig kompliceret at komme frem, jeg fandt med megen møje nogle flybilletter, men med adskillige mellemlandinger, og første fly blev da også aflyst".

13 timers rejse

"Jeg kom dog frem efter 13 timers rejse, selv om det jo normalt kun tager et par timer fra Paris til København. Jeg har lejet et lille bondehus i Nordsjælland, hvor jeg er gået i selvkarantæne ??." Foto af det lille bondehus signalerer i den grad Danmark og hygge.
Foto: Privat
"Anledningen er ganske enkelt, at jeg skal puste lidt ud langt væk fra conrona-arbejde, politikontroller og udgangsforbud OG se min familie. Heldigvis er det jo godt vejr, så vi kan holde sikkerhedsafstand i haven. Vi er jo meget tætte i min familie, så det er så vigtigt for mig at prioritere at se dem, selv om det uden kram og kys.”

Mad skal der til

Og mad skal der jo til, når man får gæster, så Stephanie Surrugue har været en tur i køkkenet for at servere kaffe og omelet gennem vinduet.
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden