Mandag, 2. juni 2014 - af Lisbeth Grube

DR-værten Dorte Fals: Sådan mødte jeg min mand

Dorte Fals og Klaus Bundgård Povlsen.
Dorte Fals og Klaus Bundgård Povlsen.
Foto: Lars H. Laursen
Dorte Fals havde absolut ikke lyst til at gå på date med Klaus Bundgård Povlsen - men nu har DR-parret været uadskillelige i 28 år.

DR's power-par, TV-værterne Dorte Fals, 53, og Klaus Bundgård Povlsen, 55, kan takke deres venner for, at de i sin tid mødte hinanden og blev forelskede. Det var nemlig Dortes veninde, der var kæreste med Klaus’ kammerat, som insisterede på, at DR-parret skulle på date. Modstræbende tog Dorte Fals på date under det københavnske karneval i 1986.

- Jeg havde været til karneval to aftener i træk og havde tømmermænd og gad bare ikke skulle møde ham Klaus, fortæller Dorte til ugebladet Søndag.

Faktisk var hun på vej ud af et forhold og glædede sig til at skulle bo for sig selv. Men så mødte hun Klaus Bundgård Povlsen.

- Vi skulle kun lige mødes over en enkelt øl. Det fik vi så. Og så fik vi én øl til. Og én til. Og så tog jeg hjem. Alene. Men da jeg så mødte ham igen nogle uger senere, kunne jeg godt mærke, at det alligevel skulle være ham!, tilstår Dorte.

Et  langtidsholdbart forhold var født, og sideløbende med deres karrierer har parret fået to døtre sammen uden kampe om, hvem der skulle gå glip af noget i forhold til den anden.

- Vi har kendt hinanden i over 25 år, vi har to børn, som det går godt, og som vi har det godt sammen med, og alt, hvad jeg kan sige, er, at vi bare har været heldige, at vi har fundet den rigtige. Dermed ikke sagt, at alt er rosenrødt. Vi har også vores ture. Men bare aldrig nok til, at vi nogensinde har overvejet at gå fra hinanden, siger Dorte Fals.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden