14. sep. 2015
Af Juliane Olsen

DR-værterne støtter flygtningene

Nina Bendixen og Mette Bluhme Rieck
DR-værterne Nina Bendixen og Mette Bluhme Rieck støtter op om det store indsamlingsshow, der finder sted den 20. september.
Foto: Instagram
DR og TV 2 er gået sammen om at afholde et stort indsamlingsshow til fordel for de mange flygtninge, og nu støtter flere DR-værter op om indsamlingen på Instagram.

Det er allerede ganske vist, at der den 20. september bliver afholdt et stort indsamlingsshow, hvor TV-kanalerne TV 2 og DR er indgået et samarbejde.

Her vil Cecilie Beck og Kåre Quist være i front, når der forhåbentligt samles massevis af penge til flygtningene i de katastroferamte områder i Syrien.

Lige nu bakker flere DR-værter op omkring projektet på den sociale billeddelingstjeneste Instagram under hashtagget #hjælpnu.

LÆS MERE: TV 2 og DR går sammen om flygtninge-indsamling

Kendte støtter op om indsamling

Med et skilt hvor der står ”Send HJÆLP til 1234 og støt indsamlingen med 150 kroner” har flere kendte ansigter meldt sig under de godgørende faner.

Heriblandt er vejrvært Nina Bendixen, ”Mads og Monopolet”-værten Mads Steffensen, radioværten Niels Frid-Nielsen og ”Guld i købstæderne”-værten Mette Bluhme Rieck.

#hjælpnu

A photo posted by Mads Steffensen (@madsstef) on

Sep 12, 2015 at 1:32am PDT

#HjælpNu #refugeeswelcome

A photo posted by Niels Frid-Nielsen (@nielsfrid) on

Sep 12, 2015 at 7:32am PDT

Læs mere om: