Torsdag, 30. september 2021 - af Majken Munk

Drama i Gift ved første blik: Derfor trækker Jonna sig

Jonna Pedersen fra "Gift ved første blik".
Jonna Pedersen fra "Gift ved første blik".
Foto: Snowman Productions
Jonna og Carsten ender i et stort skænderi, som resulterer i, at hun trækker sig fra programmet.

55-årige Jonna Pedersen og 59-årige Carsten Thybo blev hurtigt tætte i starten af ”Gift ved første blik”.

Men i programmets syvende afsnit slår ægteskabet knuder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu fortæller Jonna, hvad der skete imellem dem, og hvad årsagen er til, at hun afslutter forholdet.

Konfliktfuld uge

Seerne bliver i ”Gift ved første blik” introduceret til, at Jonna og Carsten ender i et skænderi, som får forholdet til at vakle.

Men tiden op til har også været præget af uenigheder.

- Ovenpå en uge fyldt med konflikter, overarbejde samtidig og en meget dårlig stemning i huset, samt at vi havde været væk hele weekenden på get-away til Rømø og derefter direkte til København for at møde de andre par, havde jeg lige brug for et åndehul. Men i min optik begyndte det allerede ugen før med småting der eskalerede. Og vores kommunikation blev værre og værre, siger Jonna til BILLED-BLADET.

Langt fra hinanden

Efter endt arbejdsdag dagen efter det store skænderi tager Jonna og Carsten en snak, men der står det allerede klart for Jonna, at hun ikke ønsker at være gift med Carsten længere.

- Den morgen, hvor jeg rejser mig og går, der ved jeg, at jeg ikke længere ønsker at fortsætte dette ægteskab. Vi er meget langt fra hinanden på såvel personlighed som i vores værdier, siger hun og fortsætter:

- Jeg føler ikke længere. jeg vil undskylde over for Carsten for fredens skyld og kan bare mærke, at vi aldrig kan lande i noget godt ægteskab med de værdier, jeg kommer fra omkring det at være noget for hinanden, at kunne glædes sammen og glæde den anden. Der skal i min opfattelse ikke være så mange konflikter efter kun tre dage og slet ikke af den karakter, som burde være småting. Vi er bare så langt fra hinanden.

Ingen kontakt

Efter Carsten flytter ud af Jonnas hjem, bevarer de ikke kontakten til hinanden.

Når Jonna ser tilbage på, hvad der skete mellem dem, så ville hun ønske, at hun havde reageret lidt før, end hun gjorde.

- Jeg skulle nok have bedt Carsten flytte hjem nogle dage, allerede da de første konflikter startede, for at vi begge kunne mærke efter, om dette ægteskab kunne byde på noget for os begge, siger hun.

Sidste afsnit af ”Gift ved første blik” sendes torsdag den. 7. oktober.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden