23. maj. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

DR's vejrvært skal være mor igen

Louise Gade Sig
Louise Gade Sig
Foto:Niels Aage Skovbo
Louise Gade Sig venter sit tredje barn til juli, og der er røget en del flere kilo på denne gang, sammenlignet med de to forrige graviditeter.

Hvis man gennem de seneste måneder har fulgt DR's vejrudsendelser, har man formentlig lagt mærke til, at Louise Gade Sig er blevet lidt rundere om maven.

Og det er der en god forklaring på, for den 35-årige vejrvært venter sit tredje barn sammen med manden Morten.

Parret har i forvejen døtrene Leonora og Madelin på fem og tre år, og de ser frem til at møde deres nye lillesøster.

- Pigerne glæder sig. Så sent som i morges kyssede de babyen godmorgen. Hun er en livlig dame, så hun sparkede igen. Det er fedt, at jeg er kommet så langt, at de også kan mærke liv. Det er virkelig hyggeligt, fortæller Louise Gade Sig til BILLED-BLADET.

Har taget en del på

Hun har været vejrvært på DR i godt et par år, og det er derfor også første gang hun er gravid, samtidig med hun er på skærmen.

- Folk føler sig frie til at kommentere på ens krop og udseende, når man er gravid. Selvfølgelig i endnu højere grad, når man er på fjernsyn. Jeg havde forestillet mig, jeg skulle være gravid og i topform og stå skarpt og kun være tyk på maven. Men det har jeg simpelthen opgivet. Det har også noget at gøre med corona, og at vi har været isoleret derhjemme. Jeg har kedet mig for meget inde i min mund, så jeg har taget en del på. Jeg kan ikke kun skyde skylden på baby og vand i kroppen, siger vejrværten med et smil.

- Jeg er ikke sådan en skarptskåret gazelle-gravid. Jeg har taget meget mere på i denne graviditet end i de to forrige, styrer mod de 90 kilo og har det glimrende med det, fortæller Louise Gade Sig, som skal føde til juli.

7. juni er sidste gang, man kan se hende som vejrvært på DR, inden hun går på barsel.

https://imgix.billedbladet.dk/louise5.jpg
Louise Gade Sig
Foto: Privat

Læs mere om: