Tirsdag, 10. september 2013 — af Karina Didriksen

Dystre udsigter for Blachman-program

Thomas Blachman.
Thomas Blachman.
Foto: Hanne Juul
Efter to omgange af ”Mentor” er seertallet faldet drastisk, og på fredag får DR-showet yderligere konkurrence.

Da DR1s nye fredagsshow ”Mentor” gik i luften for to uger siden, fik det 677.000 seere til at sidde klistret til skærmen. Det lykkedes dog ikke at få alle seerne til at hænge ved, for i fredags lå tallet på Thomas Blachmans sangdyst noget lavere med kun 496.000 seere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dermed flygtede 181.000 seere fra programmet, som blev sendt samtidig med landskampen på 6'eren. Men det er ikke noget, der bekymrer DR.

- ”Mentor” var igen fredagens mest sete program, endda mere set end fodboldlandskampen, og det er vi rigtig stolte af. Og så er det dejligt at se, at dem der valgte at se ”Mentor”, hang på hele vejen gennem begge halvdele af showet, siger underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged til Ekstra Bladet.

Når det tredje show sendes live på fredag, får det dog yderligere kamp til stregen, når der er premiere på TV 2-programmet ”Vild med dans”. Det yderst populære show har de tidligere år nærmest knust programmerne på de konkurrerende kanaler med over en millioner seere, og hvis det samme sker i år, er der dystre udsigter for Blachmans nye sangprogram.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden