Efter premieren: Stor ros til Sara Bro

Foto: Birger Storm
Radio og tv-værten Saro Bro, der dansede sig til en 5. plads i "Vild med Dans" overtog med kort varsel radioprogrammet "Mads og Monopolet" efter Mads Steffensens pludselig exit fra Danmarks Radio. I dag havde Sara premiere bag mikrofonen sammen med dilemma-knuserne, Lars Løkke Rasmussen, TV2-værten Cecilie Beck og musik-produceren Søren Rasted.

Sara Bro blev stemt ud af "Vild med Dans" selvom hun og Morten Kjeldgaard dansede noget nær perfekt, men kort efter blev hun "stemt" ind som vært på det poulære radioprogram, "Mads og Monopolet", som Mads Steffensen i en årrække har bestyret. Programmet skiftede navn i den forbindelse navn til "Sara og Monopolet". 

I dag havde Sara Bro premiere som vært på programmet, som behandler lytternes mange dilemmaer i livet med kærlighed, alvor og humor.

I dag var der en anden debutant blandt dilemma-knuserne, nemlig tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, der var i panelet med TV2's populære Cecilie Beck og musikproducer Søren Rasted.

- Stor ros til Sara, der debuterede med Sara og Monopolet. Jeg havde en ordentlig syg go' formiddag, skriver Søren Rasted på sin Instagram-profil, hvor han poster et billede af firekløveret  med den glade vært i forgrunden, som også får fortjent ros af programmets lyttere.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

- Stort tillykke til Sara med en særdeles bestået første gang, siger en lytter, mens en anden skriver:

- Sara er top-kompetent og forfriskende ny monopol-værtinde.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden