Efter sygdom: Han afløser Ole Kibsgaard i Morgensang

Ole Kibsgaard og Kaya Brüel

Ole Kibsgaard og Kaya Brüel

Foto: Line Yde/DR
Det populære DR1-program ”Morgensang” har fået en ny mand bag klaveret.

Faste seere af DR1-programmet ”Morgensang” fik sig en overraskelse onsdag morgen.

Det var nemlig ikke Ole Kibsgaard, der sad bag klaveret som sædvanligt. På grund af sygdom måtte den faste ”Morgensang”-pianist nemlig melde fra og tage et par dage væk fra programmet.

Det kunne Ole Kibsgaards medvært, Kaya Brüel, fortælle i starten af programmet og i stedet præsentere en anden dygtig pianist, der sad klar til at overtage tangenterne – nemlig pianisten Mathias Hammer.

Mathias Hammer sammen med Kaya Brüel i ”Morgensang”.
Foto: Line Yde/DR

Mathias Hammer sammen med Kaya Brüel i ”Morgensang”.

Mathias Hammer kender dog allerede ”Morgensang” rigtig godt – han er nemlig redaktør på programmet og er bl.a. med til at udvælge sangene, der skal fremføres.

Det er dog langt fra første gang, at Mathias Hammer står foran kameraet. Han er bl.a. holdkaptajn i ”Den Klassiske Musikquiz”, og sidste år på sankthansaften sad han også bag klaveret i en særudgave af det populære DR1-program ”Fællessang”.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Mathias Hammer fortalte onsdag i ”Morgensang”, at han vil være med i programmet de næste par dage, indtil Ole Kibsgaard er rask igen.

Og Kaya Brüel understregede, at Ole Kibsgaard heldigvis har det helt fint, men at han lige skal helt ovenpå igen, inden han kan vende tilbage til det populære musikprogram.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden