Søndag, 13. marts 2016 — af af Laura Bentzen

Embrace fra X Factor: Vi kan altid gøre det bedre

Embrace fra "X Factor".
Embrace fra "X Factor".
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Endnu engang gik de to piger fra ”Embrace” videre til næste uges liveshow. Anilde og Azilda, strålede på scenen under deres optræden med sangen, ’Ain’t nobody’, der er et Chaka Khan-nummer.
Efter "X Factors" fjerde liveshow var søstrene, Anilde og Azilda, fra ”Embrace” meget glade for deres præstation. - Vi synes, det gik godt denne gang, men vi er sådan nogle som altid mener, vi kan gøre det bedre, fortalte pigerne til BILLED-BLADET efter showet fredag 11. marts. - Men vi er meget glade for at optræde, dog er der altid småting, som man kan gøre bedre, lød det fra de glade piger. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Presset under optræden

I ugen op til fredagens liveshow havde ”Embrace”-søstrene, i samarbejde med deres mentor Remee, arbejdet på noget nyt, som især gjorde Anilde mere nervøs. - Jeg var mere presset denne her gang, fordi det plejer jo at være Azilda som starter, så jeg tror, jeg var mere nervøs, end jeg plejer at være, forklarede en grinende Anilde efter showet.

Kendt som ”Embrace”

Helt fra starten af den niende sæson af ”X Factor” har de to søstre været et kæmpe hit for mange danskere, og nu tiltales de to piger ikke længere ’bare’ som dem fra ”X factor”, nu er de blevet til ”Embrace”. - Folk træder ind i en butik, for lige at sige ”godt gået og tillykke, Embrace”, og så bare går ud igen, fortalte Azilda til BILLED-BLADET, hvorefter Anilde tilføjede: - Folk kommer også for at spørger om de må få en selfie med ’Embrace’, og ikke dem fra ”X factor”.

Hverdagen i ”X factor”

De to piger fra ”Embrace” bor ikke sammen til hverdag, da Anilde på 22 flyttede til Aalborg lige inden ”X Factor” startede, mens lillesøster Azilda på 19 stadig bor hjemme hos forældrene i Holstebro. Men under "X Factor" bor søstrene sammen med "X Factor"-vennerne Frank og Torben fra gruppen ””Clifforth & Hein” i en lejlighed i København. - Vi laver nogle gange mad sammen og skiftes til opvasken. Vi spiller også spil sammen og hygger, fortalte Embrace-pigerne. Næste gang, fredag 18. marts, er temaet David Bowie, og her bliver det spændende at se, hvad de to dygtige søstre skal imponere med.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden