Emil Thorup bliver X Factor-vært

Emil Thorup

Emil Thorup

Foto: AOP
Når den traditionelle del af "X Factor" slutter, toner Emil Thorup frem med mere TV om deltagerne.

DR forlænger "X Factor" med programmet "Xtra Factor", hvor Emil Thorup skal bringe seerne tættere på deltagere og dommere, skriver DR i en pressemeddelelse.

- I år giver vi seerne en unik mulighed for at komme med bag om "X Factor", og det er i programmet "Xtra Factor", fortæller DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

- Programmet sætter fokus på alt det, der foregår backstage mellem dommerne, og vi går endnu tættere på deltagerne, end vi har været før - og dermed er vi ikke mindst med dér, hvor alle dramaerne udspiller sig. I de fem sæsoner, der indtil videre har været af "X Factor", har vi set, hvor mange gode historier vi ikke har haft plads til i programmet, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu har mulighed for at præsentere alle disse ekstra historier for seerne.

- Emil er den perfekte vært til præcis denne opgave. Han giver programmet kant, han stiller de helt rigtige spørgsmål, og han forstår at guide seerne igennem programmet på allerbedste vis.

Den sjette sæson af "X Factor" har premiere på DR den 28. december klokken 20.00. Thomas Blachman, Ida Corr og Anne Linnet er årets dommertrio.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden