19. mar. 2016
Af Maria Rode Olsen

Emilie Esther: Fedt at være tilbage

Emilie Esther. 
Emilie Esther.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR
Sidste års vinder af "X factor", Emilie Esther, var fredag aften tilbage på scenen i studie fem for at spille sin egen single.

Det er et år siden Emilie Esther selv stod på "X Factor" scenen fredag efter fredag og ved den store finale kunne kåres som vinder af "X Factor 2015".

Fredag aften var hun tilbage på scenen i DR Byen, København, for at synge sin egen single "Inescapable" inden showets afgørelse.

- Det var så fedt. Jeg ville bare ønske, jeg kunne stå derinde uge efter uge igen. Det var helt nostalgisk, og det var bare rart at være tilbage, sagde Emilie Esther til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Emilie Esther: X Factor har givet mig tryghed

Emilie Esther har mødt Simon Cowell

Siden "X Factor"-sejren sidste år, har Emilie Esther haft travlt med at indspille CD og rejse ud i verden for at møde manden bag "X Factor", Simon Cowell, og musikproduceren Red One, som hun har indspillet "Inescapable" hos.

Lige nu er Emilie Esther igang med at skrive nyt musik, og det giver ikke så meget tid til at se "X Factor" hver fredag.

- Jeg har set nogle optrædener på nettet, men har ikke set så meget af showet hver fredag. Men jeg synes deltagerne er rigtig gode, understreger sidste års vinder.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: