26. jan. 2013
Af af Dorte Qvist

Emmelie de Forests overraskende Dansk Melodi Grand Prix-sejr

Emmelie de Forest
Emmelie de Forest
Foto: Niels Henrik Dam
Der var tårer, knus, konfetti og masser af bifald, da Emmelie de Forest vandt det Danske Melodi Grand Prix 2013 foran 7500 begejstrede publikummer i Boxen i Herning.

Jublen ville ingen ende tage i Boxen i Herning, da Emmelie de Forrest på bare fødder og med viltert hår blev kåret som en overraskende vinder af det Danske Melodi Grand Prix 2013.

Alle bookmakerne havde i ugerne op til det store sang-show kun fokuseret på Simone og Mohamed som nærmest sikre vindere.

Men den unge Emmelie, der endnu ikke er fyldt 20 år, indtog scenen med trommer og irsk fløjtespil og én indtrængende sang, som greb både DRs fagjury og ikke mindst TV-seerne om hjertet.

Selv måtte hun tage flere dybe indåndinger før hun kunne synge sin vindersang "Only Teardrops" til slut i showet.

Straks efter Emmelie havde sunget sin vindersang en sidste gang, blev hun omringet af pressefolk, der ville forevige det lykkelige øjeblik, mens publikummer blev ved med at klappe af Emmelies flotte sang og sceneoptræden.

Efter et kort pressemøde med de mange journalister, skal Emmelie til et lille, hastigt møde med pladeselskab og DMGP-arrangørerne, hvor papirerne skal underskrives og hvor hun får en kort oprids af hvad der nu skal ske de næste par dage med hensyn til interviews, optræden og så videre.

Læs mere om: