Esben Bjerres kæreste: Jeg er glad, når Esben er glad

Esben Bjerre og Sisse Sejr-Nørgaard

Esben Bjerre og Sisse Sejr-Nørgaard

Foto: Jeppe Michael Jensen
”Monte Carlo”-værten Esben Bjerre er klar med nyt TV-program på DR3, og hans kæreste holder sig troligt vågen hjemme fra sin barsel for at kigge med bag skærmen.

Der er ingen tvivl om, at den 27-årige ”Monte Carlo”-vært Esben Bjerres største fan hedder Sisse Sejr-Nørgaard.

Moderen til hans lille datter Elly holder sig nemlig lige nu oppe under sin barsel for at se med, når hans nye TV-program ”Monte Carlo på DR3” løber over skærmen i selskab med Peter Falktoft klokken 22:00-22:30 mandag-torsdag på DR3.

- Det er virkelig rart at se Esben og Peter lave noget, hvor de er i deres rette element. Jeg synes, de har noget helt forrygende sammen og forstår at bruge hinanden på den helt rigtige måde, siger Sisse Sejr-Nørgaard til BILLED-BLADET.

DR3-værten er glad

DR3-værten er også begejstret for at se kæresten folde sig ud i andet ud over det satiriske program, han ellers blev kendt for med ”Monte Carlo” på P3.

Med ”Monte Carlo på DR3” har han nemlig i hendes optik fået lov til at gøre samfundsorientering både til sjov og kilde til eftertanke.

- Og så er Esben bare pisseglad, når han arbejder med Peter og holdet bag dem, og det gør mig glad, når han er det, siger Sisse Sejr-Nørgaard.

Datteren er en klog pige

Selv om sendetiden ikke ligefrem er børnevenlig, så har Esben Bjerres kæreste intet problem med at holde sig vågen undervejs.

Hun indrømmer dog, at datteren, der kom til verden i juni, har lidt sværere ved at følge med, når far er på TV, men her er alt tilgivet fra hendes mor.

- Vores pige er allerede det klogeste barn, jeg kender, og jeg synes, at barselslivet er stille og roligt.

Far bliver da også taget godt imod af både mor og datter, når han kommer hjem, som det er tydeligt at se på dette billede fra billeddelingstjenesten Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

 

 

A photo posted by Sisse Sejr (@sissesejr) on

Oct 10, 2014 at 2:43pm PDT

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden