24. feb. 2019
Af Karina Didriksen

Esben Smed fra Bedrag: Fantastisk at være far

Esben Smed med kæresten Line.
Esben Smed med kæresten Line.
Foto: Krestine Havemann
Skuespilleren Esben Smed fra DR-serien ”Bedrag” elsker at være far til sine to børn, som han har med hustruen Line.

Der er langt fra rollen som den kriminelle Nicky i DR-serien ”Bedrag” til den rolle, som skuespilleren Esben Smed har til daglig – nemlig den som familiefar.

Han deler livet med sin fem år ældre hustru, Line Daugbjerg Christensen, der er direktør for biografen Øst for Paradis i Aarhus. I 2014 fik de sønnen Sirius, der nu er fire et halvt år.

– Det er fantastisk at bli­ve far, og han er virkelig dejlig. Jeg håber, at jeg kan give ham empati, hvis han ikke selv har det til overflod, har Esben Smed tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

I sommeren 2017 blev parret forældre igen, da de fik en lille datter.

Verdens sejeste far

I DR-serien forsøger Nicky at komme ud af det kriminelle miljø for sin søn Milas' skyld, men det viste sig i søndagens afsnit at få store konsekvenser for ham.

Lige som "Bedrag"-karakteren gerne vil være en god far, så er det også vigtigt for Esben Smed at være et godt forbillede for sine børn.

– Jeg har lovet mig selv, at jeg skal være verdens sejeste far. Jeg kan virkelig godt lide børn – især den der umid­delbarhed og fantasi er fan­tastisk. Jeg overvejede også at blive pædagog, da jeg ar­bejdede i en børnehave. Men nu kan jeg jo bare lave mine egne børn og have det fedt med dem, fortalte han sidste år til ALT for damerne.

Esben Smed kan ses i tredje sæson af ”Bedrag” på DR1 hver søndag kl. 20.00.

Læs mere om: