Torsdag, 8. januar 2015 - af af redaktionen, FEMINA, Aller Media

Eva Harlou arbejder bedst sammen med mænd: Jeg kan ikke tåle fnidder

Eva Harlou
Eva Harlou
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Eva Harlou har siden gymnasietiden forsøgt at gøre sig selv ”ufarlig” over for andre kvinder for at overbevise dem om, at hun ikke er nogen konkurrent. Hun slapper bedst af sammen med mænd, for så kan hun bare være sig selv og behøver ikke gøre sig umage for at være ekstra sød.

Når TV-vært Eva Harlou skal til møde, er man ikke i tvivl om, at der kommer en dame ind ad døren.

Men selvom hun elsker at gøre noget ud af sig selv, er der forskel på situationen, siger hun i et interview med FEMINA i denne uge.

- Jeg er professionel og ved, i hvilken sammenhæng man er udfordrende klædt, og i hvilken man ikke er. Men når jeg tropper op til et møde, er man ikke i tvivl om, at der kommer en kvinde ind ad døren: Høje hæle, kjole og makeup. Men jeg kunne ikke finde på at komme ind og være kælen. Jeg er meget kontant, siger Eva Harlou.

Mænd siger tingene, som de er

Men der må, siger hun, meget gerne være forskel på mænd og kvinder.

- Jeg har lært at sætte pris på, at mænd kan noget, som jeg ikke kan. Jeg arbejder rigtig godt sammen med mænd. Mænd er gode til at sige tingene, som de er. Dér har jeg måske lidt sværere ved at navigere sammen med kvinder. Jeg overkompenserer nogle gange. Tager mig selv i at være lidt forsigtig og ekstra sød og prøver at gøre mig selv meget ufarlig i et forsøg på at overbevise kvinder om, at jeg ikke er nogen konkurrent: Vi er i samme båd, jeg synes, I er dejlige! For at der ikke skal være fnidder. Jeg kan ikke tåle fnidder. Jeg bliver så dårlig. Virkelig dårlig, siger hun.

Livet som model var grænseoverskridende for eksmodellen Renée Toft Simonsen. Læs interviewet på femina.dk

Hun taler af erfaring.

- MEGET. Særlig i gymnasiet og sådan noget. Puha, dér mødte jeg virkelig kvinder fra deres værste side: Jeg kom dér og var dygtig og pæn og stjal en 3 g’er fra en pige. Fnidder! Jeg får det fysisk dårligt over sådan noget drama. Nogle kvinder har det dejligt med: ”Nu er vi os, vi er bedsteveninder, og det er os mod de andre, vi er de gode, og de er de dumme”. Sådan noget er jeg helt allergisk over for. Jeg bliver virkelig dårlig og ked af det. Så jeg tror egentlig bare, at jeg som et lidt brændt barn skyr ilden. Så meget, at jeg nogle gange endda tager for meget afstand til det. Jeg slapper af med mænd, for med dem kan jeg bare være mig selv, og jeg behøver ikke gøre mig umage for at være ekstra sød, for det finder de sgu nok ud af, at jeg er, siger Eva Harlou til FEMINA.

Læs på femina.dk: Camilla er dansk plus sizemodel med succes: Der er så meget, der er vigtigere end at være tynd

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden