31. jan. 2015
Af af Liz Rørsig

Eva Harlou: Under X Factor er hverdagen sund

Eva Harlou
Eva Harlou
Foto: DR
Eva Harlou, der er vært på ”X Factor”, er bevidst om, at hun kan blive opslugt af sit arbejde. Men så er det skønt at komme hjem til to børn, der blæser på, at mor er i TV.

Eva Harlou er gift med sangskriveren og produceren Thomas Troelsen, som hun har dannet par med i otte år. Parret har Christian på seks år og Marie på to.

- Når man i perioder bliver lidt for opslugt af ”X Factor”, er det sundt at komme hjem til hverdagen. Thomas har også rigtig travlt og har brug for at rejse, så vi skiftes til at være den, der ”belaster” systemet derhjemme. Heldigvis er det ikke kun den ene, der trækker læsset. Vi planlægger i perioder, og når live-programmerne begynder (13. februar, red.), er det Thomas, der står for det derhjemme, mens det er min tur, når han skal rejse til USA. Vi er gode til ikke at køre op i en spids, når det brænder på, men at grine lidt ad det, siger Eva.

Inden perioden med de direkte udsendelser begynder, og hvor hun er meget væk, sørger hun så vidt muligt for at være hjemme og tanke op med en hverdag med Christian og Marie.

Eva har netop fejret datterens toårs fødselsdag.

– Hun er sød og dejlig – og en bestemt lille dame, som præcis ved, hvad hun vil. Man kan tydeligt mærke, at hun er nummer to. Særligt med det, jeg laver, er det en sund ting at have børn, for jeg bliver hele tiden mindet om, hvad der er vigtigt.

Læs mere om: