19. feb. 2021
Af Liz Rørsig

Fællessang: Sådan har Katrine Muff det med Johannes Langkilde

Katrine Muff og Johannes Langkilde
Katrine Muff og Johannes Langkilde i "Fællessang - hver for sig".
Foto: Agnete Schlichtkrull / DR
Katrine Muff mødte først sin kollega Johannes Langkilde, da de skulle have taget pressefotos til programmet, ”Fællessang – hver for sig”.

Musikeren Katrine Muff fra ”Fællessang – hver for sig” på DR1 har et godt samarbejde med Johannes Langkilde, som hun ikke kendte i forvejen.

- Jeg mødte først Johannes, da vi skulle have taget pressebilleder, men han er nem at være sammen med, og jeg er lettet over, hvor glat det går, fortæller Katrine Muff til BILLED-BLADET.

Lun og vittig

- Og så er Johannes lun. Han har en fantastisk onkelhumor, som jeg driller ham lidt med hver gang. Hvis jeg for eksempel siger: ”Tag lige klaverbænken”, svarer Johannes: ”Så er jeg bænkevarmer”. Det lyder som en vittighed, man kunne leverer i TV Avisen inden Vejret, og det synes jeg er så hyggeligt, siger Katrine Muff med et smil.

Meget musikalsk

- Sidst men ikke mindst er Johannes meget musikalsk. Vi har forskellig smag, men har den samme passion og forståelse af musikken, og dén fællesnævner gør alting nemmere, fastslår Katrine Muff om sin kollega i ” Fællessang – hver for sig”

Læs mere om: