Lørdag, 13. februar 2016 - af Lene Skriver Bak

Familie-opbakning til Melodi Grand Prix-deltagere

Fotomontage: Muri & Mario og Lighthouse X.
Fotomontage: Muri & Mario og Lighthouse X.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR
Alle 10 finalister i Dansk Melodi Grand Prix bliver heppet på og støttet. For Muri fra gruppen Muri & Mario og Johannes fra Lighthouse X er der også familiær opbakning at hente på de sociale medier.

Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen lørdag d. 13. februar og der er 10 numre med i finalen.

For alle deltagerne gælder sikkert, at der er nerver på – og masser af opbakning fra familie og venner. Og det kommer også til udtryk på de sociale medier.

Muri & Mario, der deltager med sangen ”To stjerner”, får fuld opbakning fra Muris bror, den tidligere DR-vært Abdel Aziz Mahmoud, der fortæller en sød og rørende historie om Muris børnehavetid på sin Facebook-profil, inden han sender sin uforbeholdne støtte til duoens sang.

Muri, der egentlig hedder Murad Mahmoud, nægtede nemlig at tale i de første dage efter han var begyndt i børnehave, fordi han blev drillet med sin accent. Abdel påpeger så, at broren er kommet efter det danske - og lørdag aften står han på scenen i Horsens og synger på dansk.

Se Abdel Mahmouds søde opdatering på hans Facebook-side 

Silas Holst på spontan support-tur

Hos Johannes Nymark og bandet Lighthouse X er der også opbakning fra baglandet. Johannes’ mand, Silas Holst, har lavet flere opslag på sociale medier, hvor han roser ægtemanden og bandet, der stiller op med sangen ”Soldiers of love”.

Og ser man efter på hans instagram-profil, kan man se, at han og veninden Louise Mahnkopf, der er mor til trekløverets lille datter, Maggie My, er hoppet i bilen og tager turen til Horsens.

- Impulsiv roadtrip mod Horsens - HVIS nu ens mand skulle være så heldig at vinde, så er glædesoptoget på vej!!!, skriver Silas Holst til billedet, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe:

 

Et billede slået op af Silasholst (@silasholst) den

13. Feb 2016 kl. 7:24 PST

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden